bedrukken & BORDUREN

KLEDING LATEN BEDRUKKEN! 🤗

Ons doel is om kleding te creëren die zowel comfortabel als stijlvol is. Je kunt onze kleding gebruiken om je bedrijf te promoten, het teamgevoel te versterken, een eigen kledinglijn te starten, of gewoon om je vrienden te vermaken.

We hebben een groot assortiment kleding, geschikt voor elk soort evenement en/of weer. Alles wat wij van jou nodig hebben is de benodigde ontwerpen en jouw keuze van kleding die je kunt kiezen uit onze assortimentslijst.  

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Laten we vandaag nog beginnen met het maken van jouw kleding, neem contact met ons op.

Ontwerpen snel op maat!

Terwijl jij bezig bent jouw bedrijf te laten groeien, ontwerpen wij jouw behoeften. Laten we zeggen dat je een evenement organiseert voor Halloween of Kerstmis en ontwerpen nodig hebt die in de mode zijn met het thema; stuur ons gewoon een bericht en werk rustig verder terwijl ons team aan jouw project werkt!

Nieuwe thema's

Wij maken nieuwe en passende ontwerpen zodat jouw (werk) kleding fris, uniek en nieuw blijft! Je kunt ervoor kiezen om de kleding te verkopen, gebruiken als werkkleding of gebruiken als promotionele artikelen zoals een giveaway. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wij denken mee!

Heb jij een idee in gedachten en wil je dit idee werkelijkheid maken? We brainstormen graag met je mee om ervoor te zorgen jouw idee werkelijkheid te maken. We staan graag voor je klaar om even te sparren, het enige wat je hoeft te doen is ons een berichtje te sturen! Wil je het geheel uit handen laten nemen? Ook dat is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden!

BEGINNEN? ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE