LUX EINDHOVEN

WAT WE DOEN VOOR LUX EINDHOVEN! 🙌

Bij Lux Eindhoven, de gerenommeerde cocktailbar in het bruisende Stratumseind, draait alles om stijl en klasse. Als creatief bureau begrepen wij dit perfect toen we de uitdaging aangingen om hun Instagram-feed te transformeren in een meesterwerk van visuele samenhang. Het resultaat? Een verbluffende “puzzel design” stijl die niet alleen de aandacht trekt maar ook de identiteit van Lux Eindhoven perfect weerspiegelt.

De resultaten spreken voor zich. De Instagram-feed van Lux Eindhoven heeft nu een blijvende indruk gemaakt op hun volgers en gasten. De cohesie en visuele aantrekkingskracht van de feed dragen bij aan de reputatie van Lux Eindhoven als een bestemming voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en verfijnde uitgaanservaring.

Maar daar houdt het niet op. Als creatief bureau zorgen we er ook voor dat de Instagram Stories van Lux Eindhoven naadloos aansluiten bij hun “puzzel design” esthetiek. Of het nu gaat om aankondigingen van artiesten die in de bar optreden of het promoten van speciale menu-items, onze verhalen voegen een extra laag van visuele consistentie en aantrekkingskracht toe aan de algehele online aanwezigheid van Lux Eindhoven.

De feedback van Lux Eindhoven en hun publiek is buitengewoon positief geweest. Onze creatieve inspanningen hebben niet alleen geholpen om hun merkidentiteit te versterken, maar hebben ook de betrokkenheid van hun online gemeenschap vergroot.

Bij ons creatieve bureau zijn we er trots op om samen te werken met gevestigde namen als Lux Eindhoven en om bij te dragen aan het versterken van hun online aanwezigheid. Het transformeren van een Instagram-feed in een “puzzel design” stijl die zowel creatief als chic is, is slechts een voorbeeld van hoe onze creativiteit en expertise merken naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

Als u op zoek bent naar creatieve oplossingen om uw merk te versterken en uw online aanwezigheid te verbeteren, staan wij altijd klaar om met u samen te werken en uw visie tot leven te brengen. Neem contact met ons op voor meer informatie en laten we samen iets geweldigs creëren.

Ontwerpen snel op maat!

Terwijl jij bezig bent jouw bedrijf te laten groeien, ontwerpen wij jouw behoeften. Laten we zeggen dat je een evenement organiseert voor halloween of kerstmis, en ontwerpen nodig hebt die in de mode zijn met het thema; stuur ons gewoon een bericht en werk rustig verder terwijl ons team aan jouw project werkt!

Social Media Beheer

Wij begrijpen de noodzaak om met de tijd mee te gaan. Laat ons team jouw social media voor je beheren. Wij creëren een concept, de post, de tekst en plaatsen deze zelfs voor jou. We rebranden je Instagram in jouw huisstijl. Laat je Instagram iets zijn waar je klanten van houden waardoor ze vaker terugkomen!

Wij denken mee!

Heb je een ruw idee van wat je wilt? We brainstormen met je mee. Laat ons in het kort je idee weten. Als je plotseling een idee krijgt kun je ons gewoon een berichtje sturen en zien hoe wij het tot werkelijkheid maken! Als je helemaal niet wilt nadenken kun je alles aan ons overlaten.

BEGINNEN? ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE