WEBSITE OP MAAT!

EEN RESPONSIEVE WEBSITE DIE ER OP ELK APPARAAT GOED UITZIET👌

Laat ons jouw perfecte website maken op basis van jouw wensen en behoeftes. Met jouw (potentiële) doelgroep in ons gedachten, ontwerpen we op basis van jouw huisstijl en kleurgebruik een passend webdesign in jouw niche. En mocht je ooit aanpassingen of veranderingen willen maken, maken we het meteen in orde!

Het belangrijkste wat een bedrijf kan hebben is een responsieve website. Jouw website is het uithangbord van je bedrijf, evenement of merk. Het eerste wat klanten doen als ze horen over een bedrijf waarin ze mogelijk geïnteresseerd zijn, is de website bezoeken. Daardoor moet je website in één oogopslag on-point zijn!

Onze websites zijn altijd mobielvriendelijk en perfect afgestemd op alle soorten toestellen. Door rekening te houden met jouw huisstijl en een goede branding zal jij in een mum van tijd de harten van (potentiële) klanten zeker veroveren!

Wij houden jouw website bij!

We begrijpen dat er dingen kunnen veranderen binnen jouw bedrijf. Informatie verandert voortdurend, prijzen moeten worden bijgewerkt, nieuwe foto’s worden genomen. Het bijhouden van alle tools en informatie om jouw website bij te houden kan overweldigend worden! Laat het allemaal aan ons over, wij laten ons ervaren team werken aan jouw veranderingen, zodat jij je kunt richten op de groei van jouw bedrijf!

Social Media Beheer

Wij begrijpen de noodzaak om met de tijd mee te gaan. Laat ons team jouw sociale media voor je beheren. Wij creëren een concept, de post, de tekst en plaatsen deze zelfs voor jou. We rebranden je social media in jouw huisstijl. Laat je social media iets zijn waar je klanten van houden, waardoor ze vaker terugkomen!

Wij denken mee!

Heb je een ruw idee van wat je wilt? We brainstormen met je mee. Laat ons gewoon je idee weten in een zin of twee. Als je plotseling een idee krijgt in plaats van het in je notities te schrijven, kun je ons gewoon een berichtje sturen en zien hoe wij het tot werkelijkheid maken! Als je helemaal niet wilt nadenken kun je alles aan ons overlaten.

BEGINNEN? ONTVANG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE